sonoo > 8 > 1600 calorieën maaltijdplan

 • 1600 calorieën maaltijdplan


 • Als je gewend bent aan het eten van veel calorieën per dag, de aanpassing aan een 1600-calorie dieet kan even wennen, maar je zal niet verhongeren. Er zijn vele maaltijden die je kunt eten op een 1600 calorieën dieet dat vullen en gezond. Bij het volgen van een dieet dat je calorie-inname beperkt, is het belangrijk dat u uit uw maaltijden per dag om ervoor te zorgen dat u niet gaan over uw dagelijkse toewijzing van calorieën

  Je hebt nodig:.
  Een uur op het meest te je zelf.
  .
  In staat zijn om de wil hebben om dit te doen.
  .
  Wil om het gewicht te verliezen en niet te betalen om het te doen.
  .
  Het wijzigen van een paar manieren waarop je je eten koken.
  .

  Ontbijt

  Een Florentijnse eieren scramble op de top van een Engels muffin is een van de ontbijten u kunt eten, dat is binnen de 350 tot 400 calorieën te beperken moet je eten tijdens het ontbijt. De Florentijnse kan een paar eieren. De Engels muffin moet een hele korrels muffin worden. U kunt een deel van meloen naar boven uit de maaltijd.

  Een maaltijd die valt binnen de 400-calorieën te beperken is een ontbijt dat bestaat uit u00BC kopje bosbessen of aardbeien en twee volkoren wafels met een lichte siroop aan de wafels inch dipEen deel van cantaloupe kan ook worden opgenomen met deze maaltijd.

  Lunch

  De lunch eet je mag niet meer bedragen dan 450 calorieën. Hoewel dit niet lijkt een grote lunch, kunt u eten vrij goed voor minder dan 450 calorieën. Sommigen verkiezen om de barbecue zwart-bonen hamburgers eten met een kleine kant van koolsalade. Je kan ook een kalkoen sandwich die vijf sneetjes kalkoen, Zwitserse kaas, een plakje peer, ongeveer een theelepel mosterd en een paar stukken van volkoren brood.

  Een persoon die is op de weg nog steeds te vinden voor een gezonde lunch-zelfs als hij moet gaan naar een fast food restaurant om het te krijgen. Een snelle reis naar McDonald's kunt u bestellen appel lepels, een salade, een light frisdrank, caramel dip voor de appels en een hamburger. Dit hele maaltijd heeft minder dan 450 calorieën.

  Diner

  De calorische toewijzing voor het diner is een beetje groter is dan de vergoeding voor de overige maaltijden, omdat het diner wordt meestal de grootste maaltijd van de dag. Probeer uit te vinden of een diner dat minder dan 650 calorieën heeft te maken. Dit is eenvoudiger dan vroeger, omdat veel restaurants zijn nu voorzien van een laag-calorie-opties op hun menu.

  Bijvoorbeeld, als u een reis naar Applebee's te nemen, kunt u een zuidwesten Cobb salade die goed onder de 650 calorieën te beperken. De salade heeft koriander dressing op de top van gegrilde kip Chipotle, zwart bonen, maës, tomaten en geraspte kaas.

  Snack

  Na het eten, moet u nog ongeveer 100 calorieën te sparen. Een goede snack kan worden gevonden in de snack gangpad in de supermarkt, waar 100-calorie-zakken van het licht cookies worden verkocht.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝