sonoo > 4 > lijst van koolhydraten met lage GI

 • lijst van koolhydraten met lage GI


 • Je hebt nodig:
  Wilskracht
  . Gezonde voeding.
  Een plek om te oefenen.

  GI staat voor glycemische index. De glycemische index gelederen voedsel volgens hoe ze de bloedsuikerspiegel beënvloeden. Voedingsmiddelen die een hoge rang in de glycemische index worden snel geabsorbeerd en veroorzaakt bloedsuikerspiegel snel stijgen. Voedsel dat laag op de glycemische index zijn opgenomen in de bloedbaan langzaam, waardoor het niveau te blijven stabiel.

  Haver, pap en Muesli

  Haver, zoals pap en muesli zijn laag-GI voedsel. Naast het houden van de bloedsuikerspiegel stabiel te houden maar ook je gevoel volledige voor een lange tijd, volgens All4NaturalHealth. com. Wees selectief bij het kopen van muesli. Controleer dat het natuurlijk en vrij van toegevoegde suikers.

  Bataten

  Volgens de website Australische Lifestyle Fitness, zoete aardappelen zijn een uitstekende lage GI voedsel. Ze smaken zoet, waardoor ze een voedzaam alternatief voor voedingsmiddelen die rijk zijn aan suikers. Eten zoete aardappelen en andere low-GI voedsel effectief kan zijn bij het voorkomen van type 2 diabetes. Degenen die al lijden aan de aandoening kunnen hun bloedsuikerspiegel en hun algemene gezondheid te verbeteren door het volgen van een lage GI-dieet.

  Fruit

  Carbs-Information. com bepaalt dat vruchten kunnen zeer hoog, gemiddeld of laag op de GI index. Vruchten die een lage rang onder meer appels, bessen, kersen, druiven, grapefruit, peren, perziken, aardbeien en frambozen. Eten regelmatig delen van deze lage-GI vruchten kunnen helpen bevorderen gewichtsverlies en algehele goede gezondheid.

  Peulvruchten

  peulvruchten zoals pinda's, linzen, lima bonen, boter bonen en erwten zijn alle lage-GI voedsel, maar gewoon omdat er iets is een peulvrucht betekent niet dat het lage rangen op de GI-index. Tuinbonen en gebakken bonen rang tussen hoog-en middenspanning, dus vermijd deze als een lage GI is je doel. Het toevoegen van een lage GI peulvruchten aan het dieet kan helpen bij de preventie van hart-en vaatziekten, zegt All4NaturalHealth. com.

  Pasta

  Pasta is een uitstekende keuze voor diegenen die actief zijn en nog steeds wens om een lage GI-dieet volgen . Pasta's worden langzaam vrijgegeven, maar ook helpen om uithoudingsvermogen hoog. Lange-en midden-afstandlopers vaak toe te voegen pasta's tot hun dieet om energie te leveren aan hun lichaam.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝